Profita de cunostintele tale! Castiguri cu 30% mai mari pentru meciurile din Liga 1!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Fotbalul se intoarce acasa, iar acum ai 30% profit extra in fiecare saptamana, pentru toate biletele de pariu cu cel putin 3 selectii, plasate pe meciurile din Liga I. Nu trebuie sa optezi, ci doar sa pariezi. Extra profitul de 30% este adaugat in contul tau in fiecare zi de luni.

Cum functioneaza?

Pariaza aici pe meciurile de Liga 1. Profita de promotie

Te rugam sa ai in vedere ca miza maxima admisa pentru acest bilet de joc va fi de 150 RON iar oferta va putea fi utilizata in fiecare saptamana, intre luni si duminica, exclusiv pentru selectii din Liga I.

Exemplu de bilet:

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu