Liverpool – Real Madrid: Câștigă două tricouri cu autograful ”galacticilor”!

autograful ”galacticilor” Liverpool - Real Madrid:

Cu ocazia finalei Ligii Campionilor, Liverpool – Real Madrid, Unibet ți-a pregătit o promoție specială, dedicată exclusiv clienților din România.

În 2018, ”galacticii” antrenați de Zidane au reușit să sufle trofeul ”cormoranilor”, însă de această dată, englezii pornesc favoriți. Se anunță un regal pe cinste la Paris. .

Mizează pe finala Ligii Campionilor și poți câștiga un cadou cu o valoare deosebită. Pune la bătaie un tricou înrămat cu autograful lui Toni Kroos și unul cu Thibaut Courtois.

Cum funcționează?
  • Pentru a fi înscris în tragerea la sorți trebuie să optezi în widgetul promoției. Click aici sau pe butonul de mai jos. 
  • Plasează un pariu pre-meci sau live pe finala din Liga Campionilor disputată Sâmbătă 28 Mai 2022, la ora 22:00, ora României
  • Nu există cotă minimă impusă
  • Fiecare 25 RON mizați pe finala Liverpool – Real Madrid îți aduc o șansă la extragere (exemplu: un bilet de 100 RON îți aduce 4 șanse, un bilet de 25 RON îți aduce o șansă, etc)
  • Poți strânge șanse nelimitate
  • Sunt oferite 2 tricouri cu autograf, înrămate. Suvenirurile poartă semnaturile lui Toni Kroos și Thibaut Courtois

Strange sanse!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu