Liverpool – Real Madrid: Cota 20.00 pentru orice pariu de tipul „1, x, 2”! Profita ACUM!

Liverpool - Real Madrid

Sambata, incepand cu ora 22:00, se va disputa partida Liverpool – Real Madrid, finala editiei 2021-2022 a Ligii Campionilor. Cu ocazia celui mai important meci de fotbal din an, Netbet ti-a pregatit o MEGA PROMOȚIE pe care nu ai voie sa o ratezi! 


Pentru alte pronosticuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2. 


Despre ce este vorba?

Orice pariu plasat pe rezultatul final (1, X sau 2) pe meciul dintre Liverpool si Real Madrid este acum multiplicat la cota 20! Trebuie doar sa intuiesti rezultatul final si sa te bucuri de PROFIT EXTRA complet gratuit!

Pentru a profita de această ofertă, urmează pașii de mai jos:
  • Creează-ți un cont la Netbet daca nu ai unul, deschide-ti unul prin acest link special;
  • Introdu codul COTA20 la înregistrare;
  • Depune și plasează primul pariu la cota normală afișată pe site. Pariul tău va fi apoi multiplicat la cota 20.00.
  • Bucură-te de bonus!

Notă: Miza maximă eligibilă pentru această cotă este de 20 RON.

Înregistrează-te!


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube


Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu