Loto aduce surprize fără rulaj și 100% Bonus de Bun Venit pe Betano!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
2 0

Loto a ajuns pe site-ul și în aplicațiile de mobil Betano cu mii de extrageri zilnice din cele mai populare loterii ale lumii și Cote Mărite pentru numerele norocoase alese de tine! Profită din plin de noua experiență Loto cu un Pariu Gratuit fără depunere, Rotiri Gratuite dar și 100% până la 500 de lei Bonus de Bun Venit la înregistrare! 

GRECIA KINO, POLONIA SAU ITALIA, PREZENTE ÎN OFERTA BETANO 

Pentru că Jocul Începe Acum și nu se termină niciodată, expansiunea continuă pe Betano, iar acum, cele mai populare Loterii ale lumii te așteaptă să prinzi numerele norocoase! Grecia Kino 20/80, Multi Polonia 20/80, Italia Keno 20/90 sau Win for Life 10/20 și o multitudine de alte piețe din țări precum Cehia, Slovacia, Ungaria, Canada, Statele Unite ale Americii (zeci de loterii), Australia sau Singapore sunt disponibile pentru câștiguri la minut!

COTELE SUNT PE MĂSURA DISTRACȚIEI 

Oricine a visat măcar o dată în viață un câștig uriaș la loterie, iar acum, totul devine posibil în noua secțiune de pe Betano! Piețele disponibile aduc mii de câștiguri la fiecare 5 minute și dacă este ziua ta norocoasă, poți câștiga și până la 330000x miza la celebra Italia Keno 20/90.

Iată cum pot arăta câștigurile la cele mai cunoscute loterii din lume:

Grecia Kino 20/80

  • un singur număr – cotă 3.90
  • sistem 2 numere – cotă 16
  • câștig maxim – sistem 8 numere – cotă 150000 

Cehia Rapid Keno 12/66

  • un singur număr – cotă 5.30
  • sistem 2 numere – cotă 30.5
  • câștig maxim – sistem 6 numere – cotă 90000 

Italia Keno 20/90

  • un singur număr – cotă 4.40
  • sistem 2 numere – cotă 21
  • câștig maxim – sistem 8 numere – cotă 330000 

100% până la 500 de lei Bonus de Bun Venit!

ÎNREGISTREAZĂ-TE ACUM ȘI PROFITĂ DE CADOURILE DE BUN VENIT!

 Fă-ți cont pe Betano, folosește codul de înregistrare LOTO, iar noi îți urăm BUN VENIT cu Bonusuri fără rulaj ca să-ți începi cu dreptul experiența în platformă! Un Free Bet de 20 de lei pentru orice piață la Loto, 40 de Rotiri Gratuite la popularul slot Shining Crown și 100% până la 500 de lei Bonus de Bun Venit te așteaptă la înregistrarea pe Betano!

Nu rata ocazia si înregistrează-te acum pentru a profita de o experiență completă pe cea mai tare aplicație de betting online din lume!

 

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu