Pariaza chiar acum pe loto! Miza minima este 1 RON si poti juca acum la peste 35 de loterii internationale (inclusiv Grecia Kino si Multi Polonia)!

In ultima perioada pariurile pe loto in mediul online au crescut extrem de mult in popularitate si, de aceea, redactia noastra va prezinta in cele ce urmeaza o sugestie extrem de importanta!


Unde putem paria pe loto online?

Pariuri1x2 va recomanda sa pariati online pe Loto la Netbet, deoarece inainte de toate miza minima pe bilet este de 1 RON indiferent de tipul de bilet selectat – poti miza pe orice fel de sistem de pana la 8/15 (maxim 8 numere pe combinatie si maxim 15 numere). In acelasi timp, Netbet iti ofera posibilitatea de a paria pe o sumedenie de loterii internationale, precum Grecia Kino, Italia Keno, Slovacia Keno, Win For Life, Multi Polonia sau Keno Franta – in total, peste 35 de loterii!


CREEAZA-TI CHIAR ACUM UN CONT LA NETBET – CLICK AICI!


Cat de des au loc extragerile?

Un alt avantaj important pe care il regasim in oferta de loto a celor de la Netbet este dat de varietatea extragerilor. De exemplu, la Grecia Kino poti miza pe extrageri ce au loc din 5 in 5 minute incepand cu ora 09:00 si incheind cu ora 22:00. In timpul noptii, pariorii isi pot orienta intreaga atentie catre ofertele de loto de peste ocean, precum Atlantic Bucko, Colorado Cash 5, Keno Washington Daily, New York Pick 10 sau Pensylvania Tresaure Hunt.


 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu