Cota 9 Man. City, cota 29 PSG: Pe cine pariezi? Vezi cum poti castiga 725 RON!

Man. City - PSG
Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Miercuri, incepand cu ora 22:00, se va disputa partida. Man. City – PSG, din cadrul mansei tur a semifinalelor Ligii Campionilor. Confruntarea dintre cele doua trupe pleaca de la scorul de 2-1 pentru „Cetateni”, inregistrat in capitala Frantei.

PSG, finalista editiei precedente din Liga Campionilor, se afla intr-o situatie extrem de precara! Neymar & co. au nevoie sa inscrie minim doua goluri pe „Etihad” pentru a putea spera la calificare. Totusi, misiunea acestora va fi una extrem de dificila, cel mai probabil francezii trebuind sa se descurce fara Mbappe, despre care presa din „Hexagon” mentioneaza ca are sanse infime sa joace.

1.67 este cota normală oferită pentru o victorie a gazdelor, respectiv cota 5.00 pentru succesul oaspeților. Nu și la 888Sport însă, agenție care oferă cote marite pentru Man. City – PSG!

Urmareste live desfasurarea partidei pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Cum poti profita de oferta?

Fan Man. City sau PSG, pariază pe cotele mărite pentru meciul din Liga Campionilor in doar 3 pași:

  • Deschide-ti cont la 888 Sport prin acest link special (doar astfel esti eligibil pentru promotie)
  • Fa o depunere de cel putin 50 de lei
  • Pariaza pe cotele marite: 9.00 pentru Man. City, 29.00 pentru PSG. Miza maxima acceptata este 25 RON.
  • Incaseaza-ti Profitul Extra!

Castiga ACUM profitul Extra!

Man. City - PSG

Man. City – PSG


Daca esti nou la 888 Sport, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 1000 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: 888 Sport


Lasa un comentariu