Manchester City are cota 12.00 (!!!) sa se impuna la Liverpool! Pariaza acum »»

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Neinvinsa, Manchester City a adunat 20 de victorii in primele 22 de etape din Premier League. Una dintre acestea chiar in meciul tur cu Liverpool, castigat la pas de elevii lui Guardiola, cu scorul de 5-0! Pariaza pe victoria lui City si in returul cu Liverpool, la cota marita de 12.00 oferita de Betfair, tuturor noilor clienti!

Cum voi beneficia de cotele mărite?
  1. Poţi lua parte în această promoţie doar dacă te-ai înregistrat folosind codul promotional ZFBNAF. Click aici! Doar astfel poti beneficia de cotele marite!
  2. Plasezi un pariu pe MAN CITY. Maxim 25 RON se califică pentru această promoţie. Cota specială este disponibilă doar pentru primul pariu plasat. Poţi să plasezi o miză mai mare, dar doar 25 RON vor fi luaţi în considerare pentru cota mărită
  3. Dacă pariul este câştigător miza pariului iniţial va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus. Bonusul trebuie rulat singura data, la o cota de 1.20 sau mai mare. Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet

Lasa un comentariu