Manchester United – Burnley: Super-cota pentru victoria echipei lui Mourinho in a doua zi de Craciun!

manchester united - burnley

Manchester City a impus un ritm infernal in acest sezon din Premier League. Echipa lui Guardiola este inca neinvinsa dupa 18 runde jucate. Rivala din oras, Manchester United, este cea mai apropiata in clasament, avand cu 11 puncte mai putin. Daca recuperarea diferentei pare putin probabila, avand in vedere cum au mers lucrurile pana acum, Mourinho va dori cel putin ca echipa sa sa isi pastreze pozitia secunda inaintea lui Chelsea, Liverpool sau Arsenal. In a doua zi de Craciun, United primeste vizita lui Burnley, una dintre surprizele placute ale acestui sezon. United nu a pierdut niciodata in meciurile directe jucate pe Old Trafford si va dori sa bifeze un nou succes. Acum, la Betfair poti paria pe victoria gazdelor la o mega-cota de 5.00!


Detaliile ofertei Betfair pentru meciul Manchester United – Burnley
  1. Înscrie-te
    Înregistrează-te folosind codul promoţional ZFBN99.
  2. Pariază
    Primeşti cota mărită de 5.00 pentru victoria lui MANCHESTER UNITED in partida cu Burnley, din 26 decembrie. Cota specială este valabilă doar pentru noii clienti Betfair, care plaseaza primul pariu.
  3. Câştigă
    Dacă pariul tău este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus. Acest bonus trebuie rulat o dată, pe pariuri la cota minima 1.20. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată.

manchester United - Burnley

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu