Manchester United – PSG: Cota 50 pentru pariurile ”sub/peste” 2.5 goluri!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
4 0

Liga Campionilor se reia cu o disputa formidabila pe ”Old Trafford”. Pariaza pe golurile confruntarii Manchester United – PSG: La Sportingbet, variantele ”sub/peste” 2.5 goluri au cota 50!

Urmareste live desfasurarea partidei pe LiveScore Pariuri1x2.ro!

Cum poti profita de oferta:

1.Deschide-ti un cont la Sportingbet accesand ACEST LINK! Doar astfel poti beneficia de promotie! 

2.Fa o depunere de minim 40 de lei in contul tau de pariuri*

3.Pariază pe variantele ”sub/peste” 2.5 goluri in meciul Manchester United – PSG  (12.2.2019), la cota normală afișată pe site. Daca ti-ai deschis contul urmand indicatiile si utilizand acest link, pariul tau va primi automat cota 50. Miza maxima acceptata in promotie este 4 ron. 

4.Dacă pariul este castigator, primesti cash castigurile din cota normală, iar diferenta sub formă de FreeBet. FreeBetul va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui castig vei primi in cont profitul (câștig total – valoarea freebetului) în bani reali, fara conditii de pariere. Freebetul este disponibil pentru 3 zile de la creditare.

*Depunerile făcute prin Moneybookers (Skrill) sau Neteller nu se califică pentru această promoție.

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 200 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu