Manchester United – PSG: Cote mărite de 100 și 75 pentru disputa din Liga Campionilor!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Manchester United – PSG se va disputa, miercuri 2 decembrie, incepand cu ora 22:00 în Liga Campionilor. Dupa primele 4 runde, echipa gazda se afla pe prima pozitie cu 9 puncte, in timp ce adversara sa se afla la egalitate cu RB Leipzig, la 3 lungimi distanta.

Pariaza la Betfair pe victoria gazdelor si beneficiezi de cota marita la 100! In acelasi timp, succesul echipei vizitatoare este cotat la 75.00. Campania este adresata noilor clienti Betfair, miza maxima acceptata in promotie fiind 5 lei.

Cum pot paria pe cotele marite?
  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNSI: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cote marite!
  2. Primeşti cota mărită de 100.0 pentru victoria obtinuta de Manchester United in disputa cu PSG (2 decembrie) si cota 75.00 pentru succesul oaspetilor. Cota specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat.
  3. Daca pariul tau este câștigător Betfair iti va returna miza cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

Pariaza la cote marite pe Manchester United – PSG!

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu