Mărește-ți câștigurile cu 25% pe finala Manchester City – Manchester United

Finala fa cup manchester city - manchester united

Bucură-te de o Creștere a profitului 25% prin Creare Pariu pentru finala Cupei FA, Manchester City – Manchester United

Ce am de făcut?

Mai intai trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Dacă încă nu ai un cont la Unibet, îți poți deschide chiar acum unul, utilizand acest link special. Astfel, vei beneficia de oferta Unibet pentru toți utilizatorii noi:300 RON pariu fără risc + 150 Rotiri Gratuite! 

Deschide cont!

  • Nu este necesară optarea.
  • Creează un Pariu pe finala Man City – Man United prin funcția Creare Pariu cu minim 3 selecții.
  • Creșterea de profit va fi vizibilă pe cuponul de pariere atunci când un pariu eligibil de calificare a fost selectat.

Creează-ți pariul ideal pe finala Manchester City – Manchester United și bucură-te de câștiguri extra 25%!

CREEAZĂ-ȚI PARIUL

Avancronică Manchester City – Manchester United

Chiar daca vine dupa doua partide fara victorie, Manchester City este cea mai in forma echipa din Anglia. Pep Guardiola si-a menajat titularii in ultimele doua etape din campionat, insa in aceasta finala, tehnicianul celor de la City va alinia cea mai puternica echipa de start. Manchester United are cateva absente notabile pentru acest duel, iar sansele sa reziste in fata ofensivei de top a celor de la City sunt minime. Ne asteptam ca favoritii sa se impuna in timpul regulamentar.

VEZI PONTUL

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu