Marseille – Atletico Madrid: Daca anticipezi rezultatul finalei castigi de zece ori suma mizata!

Autor: Radu MacoveiciucLeave a Comment
1 0

Miercuri, 16 mai 2018, incepand cu ora 21:45, Olympique Marseille va intalni pe Atletico Madrid in finala Europa League, sezonul 2017-2018. eFortuna  iti ofera o cota excelenta pentru oricare dintre optiunile clasice ai alege să pariezi: 1, X sau 2!

Marseille – Atletico Madrid – Cum poți beneficia de cota 10?
  1. Inregistreaza-te!
    Deschide un cont la Fortuna prin acest link.
  2. Fa o depunere!
  3. Plaseaza un pariu single pe victorie Marseille, egal sau pe victorie Atletico. Profiti de cota 10!
    Maxim 50 de lei sunt luati in calcul pentru aceasta promotie. Cota speciala este valabila DOAR pentru primul pariu plasat!

Daca pariul este castigator, miza pariului initial va fi returnata cash, impreuna cu profitul de la cota normala de pe site, urmand ca restul castigului pana la cota 10.00 sa fie incarcat in maxim 48 de ore de la validarea pariului, sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat de 5 ori, la cote mai mari sau egale cu 1.50, intr-un termen de 7 zile.

Marseille - Atletico Madrid

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu