Mina de Aur a Golurilor

mina de aur a golurilor

Ați pierdut un pariu din cauza unei cascade de goluri? 888sport va ofera un Bonus! Banii înapoi atunci când pariurile pe marcator pierd în meciurile în care se înscriu cel puțin 5 goluri!


Mina de Aur a Golurilor

Cu siguranță nu aveați nevoie de încă un motiv pentru a iubi o sărbătoare a golurilor, dar iată-l, totuși: 888sport va va acorda o rambursare sub formă de Bonus de fiecare dată când pierdeți un pariu pe primul/ultimul/oricând marcator în partidele din acest sezon în care se înscriu cel puțin cinci goluri!

Este foarte simplu – tot ce trebuie să faceți este:

 • Pariați: Plasați un pariu individual cu o valoare de cel puțin 20 Lei pe piața de marcatori (primul/ultimul/oricând) dintr-o partidă de Liga 1, Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A sau Champions League din acest sezon.
 • Primiți: 888sport vă acordă un Bonus cu o valoare de până la 100 Lei dacă pierdeți pariul, iar în meci s-au înscris cinci sau mai multe goluri!

Așa că, relaxați-vă, urmăriți golurile cum zboară și nu vă supărați dacă pariul dvs. este necâștigător, căci noi avem cu adevărat grijă de dvs.!


Termeni si conditii – Mina de Aur a Golurilor
 1. Această ofertă este disponibilă doar pentru cei care dețin un cont 888.ro.
 2. Pentru a vă califica, pariul dvs. trebuie să fie plasat înainte de începerea partidei (pre match), individual, pe bani reali, cu o valoare de cel puțin 20 Lei și plasat pe un jucător ca fiind Primul marcator, Ultimul marcator sau Marcator oricând în orice meci din Liga 1, Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A sau Champions League (cu excepția rundelor de calificare).
 3. Dacă 5 (CINCI) sau mai multe goluri sunt înscrise în timpul meciului, mizele necâștigătoare care îndeplinesc condițiile de mai sus vor fi rambursate cu o sumă de maxim 100 Lei per meci. Doar în timpul regulamentar de joc, timpul suplimentar și loviturile de pedeapsă nu sunt luate în considerare.
 4. Doar pariurile individuale plasate înaintea partidei (pre match). Pariurile live (în timpul partidei) și cele multiple nu sunt luate în considerare. Pentru evitarea oricăror dubii, în cadrul acestei promoții un pariu live este orice pariu plasat în secțiunea Pariuri live a site-ului web, chiar dacă meciul nu a început.
 5. Pariurile plasate folosind funcția „Cash-in” (Încasare) nu sunt luate în considerare în cadrul acestei promoții.
 6. Va fi acordat un Bonus de maxim 100 Lei per partidă, per persoană/gospodărie/IP/dispozitiv/adresă de e-mail/detalii de plată.
 7. Bonusul va fi creditat în 72 de ore de la închiderea pariului.
 8. Bonusul trebuie pariat de 6 ori, la cote minime de 1.5, înainte de a putea fi retras.
 9. Bonusul trebuie pariat pe 888sport.ro în 60 de zile de la creditarea sa în contul unui membru. În caz contrar, întregul bonus (și, în anumite situații, toate câștigurile generate de acesta) nefolosit de jucător va fi înlăturat după o perioadă de 60 (șaizeci) de zile.
 10. Limitele de pariere pentru membri se aplică și plasării Bonusului.
 11. Ofertele 888sport.ro sunt destinate jucătorilor recreaționali, iar 888sport.ro poate limita eligibilitatea clienților de a participa la orice acțiune promoțională.
 12. Decizia 888sport.ro este finală cu privire la toate chestiunile referitoare la orice recompensă și nu va face obiectul revizuirii sau contestării din partea niciunui terț.
 13. 888sport.ro își rezervă dreptul de a suspenda, anula sau modifica această acțiune promoțională în orice moment, fără notificare prealabilă.

Daca esti nou la 888 Sport, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: 888 Sport


Lasa un comentariu