Mozzart Multi Bonus » Mareste-ti castigul cu pana la 1000%!

Mozzart Multi Bonus

Mozzart Multi Bonus este gata sa te imbogateasca! Acum poti beneficia de pana la 1000% bonus pentru un singur bilet » Nimic nu poate fi mai frumos!

Mozzart Multi Bonus

Acum ai sansa sa te imbogatesti! Mozzartbet iti ofera posibilitatea de a primi pana la 1000% bonus! Ce poate fi mai frumos? Alegi tu ce joci, cum joci.. si doar aduni bonusuri! Totul este extrem de simplu!

Cum beneficiez de Mozzart Multi Bonus?
  1. Creeaza-ti cont aici la Mozzartbet si profita de Mozzart Multi Bonus.
  2. Incepe sa iti construiesti biletul castigator!

Note:

Bonusurile se acordă pe baza biletelor de pariere înregistrate în agențiile sau pe platforma Bookmakerului (click aici!), fără perceperea de costuri suplimentare de la participanți.

Bonusul Mozzart este castigul suplimentar acordat de Bookmaker pentru bilete de pariere simple sau in sistem, declarate castigatoare conform Regulamentului de funcționare pentru pariuri in cota fixa, daca contin minim 6 evenimente, fiecare dintre ele avand cota minimă de 1.30.


Mareste-ti castigul cu pana la 1000%


Bonusurile se acorda in functie de tabelul de mai jos. Pentru primele 6 evenimente selectate beneficiati de 5% castig extra. In continuare, in functie de numarul de venimente pe care le adaugati, puteti primi pana la 1000% bonus!

Mozzart Multi Bonus

Mozzart Multi Bonus


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Daca esti nou la Mozzartbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 1750 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Mozzartbet


Lasa un comentariu