Castiguri GRATUITE cu 30% mai mari pentru biletele jucate la Unibet!

unibet
Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 1

Multi-Boost: Majoreaza-ti gratuit castigurile! Imbunatateste profitul de pe biletele tale, cu pana la 30% în fiecare saptămana cand pariezi pe orice meci de fotbal cu Unibet! In acest an, nu trebuie sa cauti alt loc pentru pariurile multiple, pentru că Unibet va ofera cele mai bune plati pentru toate biletele pariate pe fotbal.

Cum functioneaza?

Pentru a beneficia de Multi-Boost, nu ai pasi suplimentari de urmat, daca ai deja un cont la Unibet. Daca inca nu ai unul, acceseaza acest link si automat devii eligibil si pentru pariu gratuit in valoare de 250 lei, oferit de agentie! 

  • Concepe un bilet de pariuri pe fotbal cu miza maxima 150 lei (cota 1.40 minima pe varianta)
  • Selectează cresterea de profit din meniu.
  • Bucura-te de castigurile suplimentare de pana la 30.000 RON!

30% profit GRATUIT: Click aici!


 

Evenimente pe biletul de jocCrestere de profit %
Triplu10%
Cvadruplu20%
Cvintuplu sau mai mult30%

Exemplu de bilet: 

Pentru evenimentele selectate pe biletul prezentat mai jos, cota finala ar fi fost 10.17. Dupa selectarea cresterii profitului cu 30%, aceasta a crescut la 12.92.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu