50.000 RON pentru play-off-urile din NBA si NHL!

Cele mai urmarite competitii americane din Europa, NBA si NHL au ajuns la faza play-off-ului. In vreme ce in NBA Golden State Warriors si Cleveland Cavaliers se lupta pentru sprematie, in NHL atat San Jose Sharks, cat si Washington Capitals se confrunta pentru cupa Stanley.


Încearcă-ți norocul la tragerea Unibet săptămânală la sorți, cu premii de 50.000 RON, atunci când pariezi pe NBA sau pe NHL. Playoff-ul ambelor ligi este aproape in curs și Unibet iti pune la dispoziție o tragere la sorți săptămânală, cu 10 premii în bani reali.

nba nhl

Cum pot castiga cu play-off-urile din NBA si NHL?

Câștigă unul din cele 10 premii a câte 5.000 RON în bani reali, în fiecare zi de luni, până la sfârșitul playoff-ului (la mijlocul lunii iunie).

Reține că poți să pariezi și să urmărești, practic, fiecare meci din sezonul NBA și NHL, cu Unibet TV ffsa. Nu trebuie decât să ai fonduri în cont sau să plasezi un pariu pe meciul pe care dorești să îl vizualizezi.


 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu