Add2Bet iti da control absolut asupra pariurilor tale!

netbet

NetBet a lansat Add2Bet, o functie de pariere de ultima ora in industria pariurilor. Add2Bet ofera pariorilor mai mult control asupra pariurilor plasate.


NetBet Add2Bet

Noua optiune permite utilizatorilor NetBet sa foloseasca valoarea de cash out a unul pariu deschis pentru a crea un nou bilet, combinandu-l cu noile selectii.

Atunci când ești conectat(ă) la contul tău NetBet, în loc să plasezi pariuri noi, poți adăuga o nouă selecție, sau noi selecții, la biletele de pariuri deschise, care au opțiunea Cash Out disponibilă.

Dacă alegi să utilizezi opțiunea „Add2Bet”, poți alege pariul pe care dorești să îl modifici din secțiunea Pariurile Mele. Imediat ce ai selectat pariul dorit, selecția originală se va adăuga noilor selecții de pe noul bilet de pariuri.

Noua miză a pariului tău este egală cu valoarea Cash Outului pariului original, oferită la momentul adăugării noii selecții și nu poate fi modificată. Selecțiile originale vor fi plasate la cotele disponibile la momentul adăugării.

Odată ce un nou pariu este plasat prin opțiunea „Add2Bet”, se face Cash Out automat pariului inițial, iar suma obținută în urma Cash Outului, este utilizată pentru plasarea noului pariu.

  1. Alege un eveniment pe care să îl adaugi pariului tău deschis. Selectează „Alege un pariu și editează-l”.

    netbet

  2. Alege orice pariu deschis și dă clic pe Add2Bet.

    netbet

  3. Plasează noul tău pariu!

    netbet

Vezi toti termenii si conditiile Add2Bet.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu