NetBet asigura pariurile pe Nadal – Federer »» Pariezi si nu ai cum sa pierzi!

Duminică dimineața are loc o finală care va rămâne cu siguranță în istoria tenisului masculin. Roger Federer îl întâlnește pe Rafael Nadal în ultima partidă a Openului Australian, iar NetBet îți asigură pariurile pe meci pentru ca tu să te poți bucura de spectacol.

Tot ce trebuie să faci e să plasezi un pariu PRE-LIVE (1/2) sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singură selecție de minim 100 RON și o cota de cel putin 1.5 pe confruntarea dintre Roger Federer și Rafael Nadal (29/01, 10:30). Dacă pariul e pierzător, NetBet îți rambursează 50% din suma pariată în limita a 100 RON, sub formă de bonus.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ți acum unul dand click aici

2 Înscrie-te accesând butonul din promoția 100 RON – Federer vs. Nadal

1Pariază PRE-LIVE (1/2) sau LIVE (orice selecție) pe bilet simplu pe Federer vs. Nadal, iar dacă pariul e necâștigător, NetBet îți returnează 50% din suma pariată, în limita a 100 RON din miză. Bonusul va fi creditat în balanța de Sport a jucatorilor. Jucătorii trebuie să parieze bonusul de șase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.

NOTĂ: Doar primul pariu pre-live sau live pe bilet simplu va fi luat în considerare și e eligibil pentru cashback.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu