NetBet iti asigura cu pana la 200 lei pariurile pe semifinalele cupelor europene!

De marți până joi te bucuri de cel mai tare spectacol european în semifinalele Champions League și Europa League! NetBet ți-a pregătit o promoție specială, iar tu poți sta fără griji cu pariurile asigurate.

Pariază minim 100 RON PRE-LIVE sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singură selecție și o cotă de cel puțin 1.5 pe meciurile din Champions League și Europa League (02/05 – 04/05).

Dacă cel puțin două bilete plasate pe meciuri distincte sunt necâștigătoare, NetBet îți oferiă până la 200 RON CASHBACK cumulat.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ți acum unul dând click aici. La NetBet te așteaptă un pachet-Bonus de Bun Venit ce conține 1500 ron gratuiți pentru pariurile tale!

2 Înscrie-te la promoție accesând butonul din promoția 200 RON – Champions League & Europa League

1 Pariază pre-live sau live (orice tip de pariu) cu o singură selecție pe Champions League și Europa League, iar NetBet îți asigură pariurile în limita a 200 RON.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil pre-live sau live pe bilet simplu per meci va fi luat în considerare pentru cashback. Se califică la promoție doar jucătorii cu cel puțin două bilete plasate necâștigătoare.

  • Bonusul va fi creditat în balanța de Sport a jucatorilor. Jucătorii trebuie să parieze bonusul de șase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
  • Bonusul se va credita în balanțele jucătorilor eligibili în decursul a 48 de ore de la încheierea promoției.
  • Bonusul va fi valabil timp de 7 zile din momentul primirii.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu