NetBet iti ofera un CASHBACK in valoare de 200 ron pentru pariurile necastigatoare pe Europa League!

Pe 20 aprilie, sferturile de finală din Europa League se încheie. Zarurile nu sunt aruncate in niciunul dintre cele 4 dueluri, iar meciurile retur se anunta extrem de disputate si echilibrate.  Nu risca nimic! Asigura-ti pariurile pe mansele retur Europa League cu noua promotie NetBet!

Detaliile promotiei: 

Pariază minim 100 RON PRE-LIVE sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singură selecție și o cotă de cel puțin 1.5 pe meciurile din Europa League (20/04). Dacă biletele plasate sunt necâștigătoare, NetBet îți oferă până la 200 RON CASHBACK.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ţi acum unul dând click aici. Nu uita, NetBet te intampina cu un pachet-BONUS ce contine 1500 ron!

2 Participă accesând butonul din promoţia 200 RON – Europa League .

1 Pariază pre-live sau live (orice tip de pariu) cu o singură selecție Europa League, iar NetBet îți asigură pariurile în limita a 200 RON.

  • Doar pariurile pierzătoare de minim 100 RON pre-live sau LIVE (orice tip de selecție) pe bilet simplu cu o singură selecție și cotă minimă de 1.5 pe meciurile din returul sferturilor Europa League (20/04) sunt eligibile pentru cashback.
  • Bonusul va fi creditat în balanța de Sport a jucatorilor. Jucătorii trebuie să parieze bonusul de șase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil pre-live sau live pe bilet simplu per meci va fi luat în considerare pentru cashback.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu