NetBet iti ofera un PARIU GRATUIT de 40 ron pentru PRIMUL PARIU DE PE MOBIL!

Plasează primul tău pariu eligibil de pe mobil și NetBet te rambursează. În funcție de suma pariată, vei obține un bonus în limita a 40 RON. Câștigă un FREEBET la primul pariu eligibil plasat de pe mobil!

Cum iti revendici bonusul pentru pariuri de pe mobil?

Pentru a profita de această ofertă, mai intai trebuie sa-ti deschizi un cont la Netbet. Apoi urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet și înscrie-te folosind butonul din promotia joacă pe mobil și ai 40 RON GRATUIT la primul pariu plasat!

2Plasează un pariu de minim 40 RON de pe mobil, pe orice tip de eveniment sportiv, cu cotă minimă 1.60;

1Freebetul va fi creditat în contul tău de jucător, în 24 de ore de la stabilirea pariului plasat.

Pentru această promoție va fi luat în considerare doar primul pariu plasat (vreodată) de pe mobil și care îndeplinește condiția cotelor minime. Bonusul va fi creditat de NetBet în contul jucătorilor eligibili în decurs de 24 de ore de la data stabilirii pariului eligibil.

 

netbet pariuri de pe mobil

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu