NetBet iti propune un Pariu Gratuit pentru meciurile de la Indian Wells | Detalii, aici!

Openul BNP Paribas sau, asa cum este cunoscut, turneul de la Indian Wells își deschide porțile pe 6 martie în însoritul stat american, California. Greii tenisului și-au anunțat deja prezența, iar la NetBet primești un cadou garantat dacă te implici în acțiune.

Plasează 5 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE în valoare de cel puțin 50 RON fiecare și cu o cotă minimă de 1.60 pe câte un meci de simplu diferit de la Indian Wells (06/03 – 15/03).Indiferent de rezultatul pariurilor plasate, NetBet te răsplătește cu un cadou special, sub forma a 50 RON FREEBET pe care îl poți folosi pe cele mai tari dispute de la Indian Wells, de la sferturi până la finală.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBetsau deschide-ţi acum unul. Nu uita: Pachetul de bun venit propus de NetBet contine 1500 ron GRATUITI pentru pariurile tale!

2 Înscrie-te accesând butonul din promoţia 50 RON FREEBET – INDIAN WELLS

1Pariază LIVE sau PRE-LIVE pe minim cinci partide de simplu pe bilete simple cu o singură selecție (cotă min. 1.6) cel puțin 50 RON.


  • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente de la Indian Wells (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu