NetBet iti returneaza banii pierduti pe meciurile de Liga 1 »» Detalii!

Etapa 23 din Liga 1 începe se pregătește de start. Mizele sunt imense, sezonul regulat de Liga 1 apropiindu-se cu repeziciune de final. NetBet ți-ampregătit o promoție menită să-ți asigure câștigurile indiferent dacă ești adeptul pariurilor live sau pre-live.

Pariază PRE-LIVE (1X2) sau LIVE minim 50 RON pe bilet simplu cu o singură selecție pe meciuri distincte din etapa 23 (10.02-13.02.2017) din Liga 1. Dacă pariurile tale sunt eligibile, NetBet îți însumează mizele și ți le rambursează în limita cumulată a 200 RON, sub formă de bonus (se iau în calcul pariurile pierzătoare de minim 50 RON pre-live (1X2 FT)  sau LIVE).

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ți acum unul dând click aici

2Accesează butonul de Înscriere din promoția 200 RON CASHBACK pentru meciurile din Liga 1

1Pariază pre-live sau live cu o singură selecție pe Liga 1, etapa 23 iar dacă pariul e necâștigător, NetBet îți dă 50 RON CASHBACK pentru fiecare pariu eligibil.

Deschide-ți un cont la NetBet – Ai un pachet BONUS de bun-venit in valoare de 1500 ron. 

Termeni si condiții

  • Doar pariurile pierzătoare de minim 50 RON pre-live (1X2 FT)  sau LIVE pe bilet simplu cu o singură selecție pe Liga 1 etapa 23 (10/02 – 13/02/2017) sunt eligibile pentru cashback.
  • Primul pariu pierzător pre-live sau live pe bilet simplu plasat pe fiecare meci  va fi luat în considerare și e eligibil pentru cashback.
  • Promoția oferă 100% cashback, în limita unei valori cumulate de 200 RON, sub formă de bonus dacă biletele plasate sunt necâștigătore.
  • Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  • Pentru a primi bonusul, jucătorii trebuie să dea clic pe butonul de înscriere înainte de 13/02/17, ora 23:45 (GMT). În caz contrar sau dacă nu au fost îndeplinite toate celelalte condiții, bonusul nu va fi creditat.
  • Bonusul va fi creditat în balanța de Sport a jucatorilor. Jucătorii trebuie să parieze bonusul de șase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
  • Bonusul se va credita în balanțele jucătorilor eligibili în decursul a 48 de ore de la încheierea promoției.
  • Bonusul va fi valabil timp de 7 zile din momentul primirii.

NOTĂ: Doar primul pariu pierzător pre-live sau live pe bilet simplu plasat pe fiecare meci va fi luat în considerare și e eligibil pentru cashback.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu