NetBet pariaza ca tu o sa ai profit cu pronosticurile pe Liga 1 » Golurile te salveaza daca nu-ti iese pariul!

Primele etape din Play Off și Play Out, programatea in aceste zile,  promit spectacol.începe pe 10 Martie. NetBet pariaza ca tu o sa ai profit, cu promotia gandita pentru aceste dueluri din intrecerea interna.

Pariază minim 50 RON PRE-LIVE sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singură selecție pe câte un meci distinct din Liga 1, Play Off/Out (10/03 – 13/03). Dacă biletele plasate sunt necâștigătoare, NetBet îți oferă 10 RON FREEBET pentru fiecare gol înscris în meciurile alese de tine.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ti acum unul dând click aici. Nu uita! In pachetul de bun venit d ela NetBet ai 1500 ron gratuiti pentru pariurile si biletele tale! 

2 Înscrie-te accesând butonul din promoția 200 RON – Goluri în Liga 1

1 Pariază pre-live sau live (orice tip de pariu) cu o singură selecție Liga 1, iar noi îți dăm 10 RON FREEBET pentru fiecare gol înscris.

ATENTIE!

Suma maximă de freebet acordată unui jucător este de 200 RON.

  • Freebetul va fi creditat în secțiunea de Freebets din contul de Sport al jucătorilor în decursul a 48 de ore de la încheierea partidei.
  • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
  • Dacă pariul plasat este câștigat, jucătorul va primi profitul (câștig total – valoarea freebetului) în bani reali.
  • Dacă jucătorul alege să parieze o sumă mai mică decât FREEBETUL acordat, jucătorului i se va anula suma rămasă din FREEBET în urma plasării pariului ales.
  • Cerinţele de pariere trebuiesc îndeplinite în termen de 7 zile de la primire. După acest interval, orice freebet aflat în balanță va fi anulat.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil pre-live sau live pe bilet simplu per meci va fi luat în considerare pentru freebet. Freebetul maxim acordat este de 200 RON.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu