Netbet te asteapta sa joci gratuit » Nimic mai simplu: pariezi 100 RON & primesti 100 RON!

Netbet (4)

Netbet vine cu cea mai tare ofertă »  Fa-ti un cont nou, pariaza 100 RON si primeste alti 100 RON pe care sa ii joci cum iti doresti!

Ce pot castiga?

Netbet își oferă posibilitatea să pariezi complet gratuit! Acum, daca pariezi 100 RON o sa primesti 100 RON cu care sa te joci in continuare, dupa bunul tau plac! Totul este mai simplu ca niciodata, ca sa nu ai batai de cap!


Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Cum pot primi 100 RON cand joc 100 RON?
  1. Click aici și deschide un cont Netbet;
  2. Efectueaza o prima depuenre si plaseaza un pariu simplu in valoare de minim 100 RON in maxim 30 zile de la inregistrare;
  3. Primesti 100 RON!

Notă: Pariurile pot fi efectuate pe orice sport, live sau pre-live (cota minima 1.50).

Inregistreaza-te

Ce altceva mai trebuie să știu?
  • Se califică la această promoție doar prima depunere în bani reali, folosind cardul bancar. Atenție! În această promoție NU sunt acceptate depuneri cu portofele electronice, Paysafe, Smith&Smith, Neteller, Skrill, etc.
  • Clienții care beneficiază de această ofertă nu sunt eligibili pentru nicio altă ofertă la înregistrare.
  • Freebet-urile și premiile vor fi acordate în termen de 72h de la încheierea ultimului meci din rundă.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu