Disponibil acum: Pariu fara risc de 500 lei la deschiderea contului!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
2 0

Cele mai tari pariuri sunt cele 100% castigatoare! Daca primul tau pariu plasat este stabilit ca fiind necaștigator, NetBet îți ofera un FREEBET (pariu fara risc) egal cu valoarea mizei plasate. Suma maximă pe care poți s-o primești este de 500 RON sau echivalentul acesteia în moneda ta de joc (EUR, USD, GBP, CAD).

Cum incasez pariul gratuit?

Un simplu pas: Deschide-ti un cont la NetBet accesand acest link! Plaseaza primul tau pariu, la o cota mai mare sau egala cu 1.50.

Cand va fi creditat pariul gratuit?

Rambursarea va fi procesată în termen de cel mult două ore după ce primul pariu plasat a fost stabilit ca pierzător. Vei fi notificat prin e-mail imediat ce sumă ți-a fost creditată.

Care sunt conditiile freebetului? 

Cerintele de pariere sunt extrem de simple si atractive. Jucatorii trebuie să parieze Freebetul o singură dată pe orice sport cu o cotă minimă de 2.00 sau in sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00). Apoi, retrage-ti banii!

Deschide-ti cont!

Snapbet, Add2Bet, Pronobet & multe altele!

Pe langa pariul gratuit de 500 de lei extrem de usor de accesat si retras, agentia NetBet propune tuturor utilizatorilor o serie de alte optiuni, oferte si jocuri atractive.

  • Snapbet: Pariaza pe un gol inscris in urmatoarele 30 de secunde, 1, 5 sau 10 minute de fotbal live!
  • NetBet Special: Ai la dispozitie o selectie de pariuri speciale, cu cele mai bune cote de pe piata
  • Add2Bet: Modifica-ti oricand bilete de pariuri deschise si adauga-ti noi selectii pentru un profit mai mare
  • Pronobet: Concurs cu premii saptamanale de 150 000 ron!
  • Betmaker: Construieste-ti singur pariurile pe care vrei sa investesti!

Incearca-le pe toate acum!

Cel mai complet ”canal” de sport: NetBet TV

Fie ca iti plasezi pariurile inaintea evenimentelor, fie ca esti un fan al pariurilor live, NetBet TV iti vine de fiecare data in ajutor. Fanii fotbalului se pot delecta cu meciuri de senzație din Bundesliga și Serie A sau cu partide din cupe europene ca League Cup sau Coppa Italia, iubitorii sportului alb pot viziona cele mai mari nume din tenis la Roland Garros, în timp ce suporterii baschetului pot urmări partidele din NBA.

Uita-te la sport pe NetBet TV

netbet 500

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu