NU RATA!»» Pariezi LIVE si primesti FREEBET-URI!

eFortuna, casa de pariuri online numarul 1 in Europa de Centrala si de Est, va propune in fiecare zi a saptamanii cate o oferta specială pentru jucatorii Fortuna deja inregistrati. Daca nu ai inca cont, inregistreaza-te la acest link si vei primi un pariu fara risc in valoare de 300 RON.

Această promoție se adresează tuturor utilizatorilor care dețin un cont activ la eForuna:
Marți, 13 septembrie 2017, în intervalul 21:45 – 23:30, toate pariurile sportive LIVE plasate pe UEFA Champions League cu bani reali cu o miză minimă de 100 de lei primesc un Freebet de 10 lei. Pentru a beneficia de aceasta promotie click AICI. Promotia o gasiti in menul de sus accesand PROMOTII »ZIUA PARIURILOR LIVE
  1. Cota minimă pentru ca un pariu să se încadreze la promoție este 1.50.
  2. Această promoție este valabilă de maximum 10 ori pentru fiecare utilizator, ceea ce înseamna că poate primi până la 100 de lei Freebet.
  3. Dacă vă aflați în cursul rulajului unui bonus de tip pre-wager, această promoție nu este disponibilă.
  4. Pariurile trebuie plasare cu bani reali.
  5. Pariurile trebuie plasate pe meciurile din UEFA Champions League, programate marți, 13 septembrie 2017, de la ora 21:45.
  6. Freebet-ul primit trebuie folosit la o cotă maximă de 8.00.
  7. Freebet-ul primit trebuie folosit în maximum 7 zile de la momentul primirii.
  8. Dacă ați ales același eveniment pentru mai multe pariuri, doar primul este considerat eligibil pentru bonus.

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu