Nu risca nimic! 50 RON pariu gratuit pentru meciurile din faza grupelor Ligii Campionilor si Europa League!

Cele mai bune echipe Europene se duelează în cadrul Champions League și Europa League! Ia-ți pariul gratuit de 50 RON! Profită acum de oferta unică de la winmasters!

Începând cu 12 Septembrie, până în Decembrie la finalul „Fazei Grupelor” din cele mai importante competiții din Europa ( Champions League și Europa League ), winmasters îți oferă 50 RON freebet pentru a intra în acțiune! Mărește-ți câștigurile pariind pe echipele tale preferate!

Cum primesc pariul gratuit:

1. Deschide-ți un cont la winmasters. Clic aici!

2. Clic pe butonul Particip din promoția 50 RON pariu gratuit pentru Faza Grupelor din Champions League și Europa League!

3. Plasează minim 5 pariuri LIVE sau pre-meci(miză minimă 20 RON, cotă minimă 1.75) pe oricare meci din oricare etapă din Champions League sau Europa League ( Faza Grupelor ) și primești un voucher pariu gratuit de 50 RON pe care îl poți plasa pe orice meci de fotbal dorești.

Voucherul pariu gratuit va fi acordat utilizatorilor eligibili și poate fi plasat pe un bilet simplu (un singur meci pariat), pre-meci la cotă min 1.75. Câștigul maxim provenit din acest pariu gratuit este de 250 RON.

Intră în acțiune, bucură-te de fotbal și pariuri gratuite!

Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 800 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu