Obține un Pariu gratuit pentru cupele europene

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

La Unibet fotbalul spectaculos este sărbătorit cu oferte pe măsură, așa că pentru Liga Campionilor agenția ți-a pregătit o promoție specială.

Pariază pre-meci sau live minim 30 RON pe meciurile de marți din Liga Campionilor, iar Unibet îți oferă un Pariu gratuit de 30 RON pentru meciurile de Miercuri din Liga Campionilor.

În plus, Unibet a extins oferta și pentru ziua de Miercuri, astfel dacă mizezi pre-meci sau live 30 RON Miercuri pe meciurile din UCL, Unibet îți va oferi un pariu gratuit de 30 RON valabil pentru meciurile de Joi din Europa League.

Cum pot participa?

Totul este extrem de simplu!

Pentru a intra in concurs, mai intai trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Dacă încă nu ai un cont la Unibet, îți poți deschide chiar acum unul, utilizand acest link special. Astfel vei beneficia de oferta Unibet pentru toți utilizatorii noi: 300 RON pariu fără risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot!

Deschide cont!

Cum se joacă:
  • Nu este necesar să optezi pentru înscriere.
  • Plasează un pariu pre-meci sau live de minim 30 RON pe meciurile de marți și/sau Miercuri din Liga Campionilor
  • Cote minime eligibile: 1.80
  • Vei primi un Pariu gratuit de 30 RON, valabil pentru meciurile de miercuri din Liga Campionilor (dacă mizezi Marți), respectiv pentru meciurile de Joi din Europa League (dacă mizezi Miercuri)
  • Utilizatorii pot opta pentru ambele oferte și pot încasa maxim două pariuri gratuite în cadrul acestei oferte

Pariază acum!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu