Oferta lunii pentru pariori: Esti la un click distanta de 555 lei gratuiti, plus un voucher de 40 lei cadou!

Acum te poti bucura in stil mare de startul stagiunii competitionale 2017/2018. Da frau liber castigurilor, prin intermediul super promotiei puse la dispozitie de winmasters: Bonusul 555! 100% până la 555 RON pentru pariuri sportive ! Intră în universul winmasters cu oferta 555! Mai jos sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a te înscrie la promoție:

Mărește-ți câștigurile cu Pariul Gratuit! Află cum poți beneficia de ofertă:

Trimite documentele necesare verificării contului tău la Winbmasters, după ce ai efectuat prima depunere pe site, și casa de pariuri își oferă, în PLUS, un VOUCHER Pariu absolut gratuit de 40 RON. Procedura este extrem de simplă, nu trebuie decât să fotografiezi cu telefonul mobil sau să scanezi actul de identitate (Carte de identitate sau Pașaport) și cardul de credit folosit pentru depuneri pe winmasters.ro (doar fața cardului). În cazul în care folosești alta metodă de plată (Neteller, Skrill etc.), este suficient să trimiți un screenshot cu portofelul tău electronic. Trimite un email care să conțină documentele la adresa [email protected] și Pariul tău gratuit va fi creditat imediat.

Termeni și Condiții
 1. Această ofertă este valabila până pe 31/08/2017, ora 23:59.
 2. Oferta de bonus va fi creditată în 24 ore în cursul săptămânii și 48 ore în weekend.
 3. Această ofertă de bonus este accesibilă numai clienților rezidenți în România
 4. Bonusul va fi acordat numai persoanelor care se înregistrează pentru prima dată la winmasters şi fac prima lor depunere. Nu puteți revendica bonusul pentru prima depunere după ce deja ați început să jucați.
 5. Bonusul de bun venit este un bonus de 100% până la maximul de 555 RON. O depunere va trebui efectuată în decurs de 14 zile de la crearea contului.
 6. Bonusul maxim acordat pentru pariuri sportive este de 100% până la 555 RON.
 7. Pentru a putea accesa primul bonus, vă rugăm să introduceți următorul cod în câmpul aferent, în timpul efectuării transferului de fonduri: „BONUS555”
 8. Depunerea de calificare trebuie să fie o sumă minimă de 40 RON.
 9. Jucătorii care solicită o retragere înainte de îndeplinirea condițiilor de rulaj sunt excluși de la promoție iar sumele din balanța bonus vor fi anulate.
 10. Este necesar să rulați suma reprezentând depunerea și bonusul de 6 ori înainte de a face o retragere. Toate pariurile simple plasate la cote mai mici de 1,75 nu vor fi luate în calculul rulajului. Pentru ca un pariu multiplu să fie luat în calculul rulajului, fiecare selecție trebuie să fie la cote egale sau mai mari de 1.35. Tipurile de pariu handicap, de orice fel, și Forecast/Tricast nu vor fi luate în calcul pentru rulajul bonusului. După ce sunt îndeplinite condițiile de rulaj suma din balanța bonus va fi mutate în balanța cash pentru pariuri sportive și poate fi retrasă. Pariurile sistem nu se iau in considerare pentru calculul rulajului.
 11. Biletele care conțin meciuri cu marjă 0% nu vor fi luate în considerare pentru rulajul bonusului. Pariurile cashout nu sunt luate în considerare pentru calculul rulajului
 12. Pariurile/meciurile anulate sau participanții care nu au concurat sau evenimentele care, pentru orice motiv, au fost decontate la cote de (1.00), nu sunt incluse în calculul rulajului bonusului.
 13. Cerinţele bonusului pot fi îndeplinite numai plasând pariuri sportive. Limita de timp pentru îndeplinirea cerințelor de rulaj a bonusului:60 de zile. Dacă nu sunt începlinite condițiile de rulaj în decurs de 60 zile, bonusul precum și câștigurile asociate vor fi anulate.
 14. Fiecare pariu poate avea o contribuție de maxim 50% la îndeplinirea condițiilor de rulaj. De exemplu, pentru un bonus de 400 RON, contribuția maximă a oricărui pariu la condițiile de rulaj poate fi de 200 RON.
 15. Retragerile efectuate înainte de îndeplinirea condițiilor de rulaj declanșează anularea bonusului și a fondurilor existente în balanța de bonus pentru pariuri sportive, inclusiv eventuale câștiguri.
 16. Calculul rulajului se face din momentul în care suma bonusului a fost creditată în contul dvs. winmasters.
 17. Utilizatorii pot avea un singur bonus activ pentru Pariuri Sportive și Cazinou.

Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 800 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu