Oferta pentru pariurile sportive: 1500 RON GRATUITI de la Winmasters!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Winmasters iti propune cea mai simpla modalitate de a face profit din pariuri! Deschide-ti acum un cont la Winmasters si incaseaza-ti bonusul de 1500 ron! In plus, beneficiezi de un pariu gratuit, pentru incarcarea documentelor de verificare aferente activarii contului. 

Cum poti intra in posesia Bonusului de 1500 ron Winmasters si a pariului gratuit:

Deschide-ti un cont la Winmasters utilizand acest link! 

Această ofertă de bonus este accesibilă numai clienților rezidenți în România. Pentru a participa la această promoție, utilizatorii trebuie să depună minim 50 RON. Promoția este disponibilă o singură dată, per client/cont.

Depunerile realizate prin portofele electronice precum Skrill și Neteller, nu sunt incluse în această promoție. Toate celelalte opțiuni de plată sunt eligibile pentru această ofertă.

Oferta de bonus este compusă din trei etape:

    • I. 100% Bonus de înregistrare până la 600 RON la prima depunere
    • II. 20% Freebet până la 400 RON la a doua depunere
    • III. 20% Freebet până la 500 RON la a treia depunere

PARIU GRATUIT PENTRU ÎNCĂRCAREA DOCUMENTELOR DE VERIFICARE:

 

Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 700 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu