Opțiunea „Creare pariu multiplu”: Aici ai toate informatiile si avantajele acestui tip de pariu!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Este momentul să descoperi o nouă metodă de pariere, care îți permite să creezi bilete unice. Incearca funcția ”Creare pariu multiplu”, o inovatie marca Unibet!

Crezi că meciurile vor fi un festival de goluri? Sau poate că arbitrul va împărți cartonașe galbene în stânga și în dreapta? Sau poate vrei sa pariezi pe cornere? Acum poți adăuga toate acestea și chiar mai mult pe biletul tău pentru a crea cel mai bun pariu – completat de cote instante și optiuni multiple.

Cum funcționează?

Pentru a putea paria prin functia ”Creare pariu multiplu”, trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Daca inca nu ai un cont la Unibet, iti poti deschide chiar acum unul, utilizand acest link special. Automat iti vei putea incasa si bonusul de 300 lei oferit de Unibet.

In continuare, totul devine si mai simplu. Pur și simplu căutați primul meci de care sunteți interesat, de exemplu Barcelona – Real Madrid si apasati butonul Creare Pariu din meniul de meci:

  1. Începeți să creați pariul mulțumită numeroaselor oferte de pariere din care puteți alege, cum ar fi 1×2, Ambele marcheaza, Total Goluri, Total cornere sau Primul marcator.
  2. Căutați cel de-al doilea meci de care sunteți interesat, de exemplu Dinamo București – FCSB
  3. Continuați să adăugați ofertele similare de pariere din care puteți alege, cum ar fi 1×2, Ambele marcheaza, Total Goluri, Total cornere sau Primul marcator. Pot fi pana la 12 selecții într-un pariu creat!

EXEMPLU PENTRU CREARE PARIU MULTIPLU –  Pariem pe Barcelona – Real Madrid  si  Dinamo București – FCSB

  •  Barcelona – Real Madrid:  Barcelona va câștiga.
  •  Barcelona – Real Madrid:  Total goluri – peste 2.5
  •  Barcelona – Real Madrid: Total cornere – peste 5.5
  • Dinamo București – FCSB: Ambele echipe vor înscrie

 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu