Orice ai paria pe meciurile din Liga Campionilor ai PROFIT ASIGURAT »» Iata sugestia noastra!

liga campionilor

Pe 4 iulie se joacă meciurile retur ale primei faze din sezonul 2017/2018 de Champions League. Descoperă ce adversari pot avea românii în rundele următoare și bucură-te de până la 200 RON FREEBET de la NetBet!

Pariază minim 50 RON PRE-LIVE (1X2 FT) sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singură selecție pe câte un meci distinct din Calificările Champions League (04/07).

Dacă biletele plasate sunt necâștigătoare, NetBet îți oferă 10 RON FREEBET pentru fiecare gol înscris în meciurile alese de tine.

netbet10

Exemplu: 
Daca ai fi jucat 1 solist pe meciul TNS – Europe FC, meci incheiat cu o imensa surpriza, 2-1 in favoarea oaspetilor din Gibraltar, pariul tau era pierdut. Totusi, prin intermediul unei astfel de promotii, ai fi castigat 30 de lei, cate 10 lei pentru fiecare gol marcat.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ti acum unul dand click aici.

2 Participă accesând butonul din promoţia 10 RON fiecare GOL – Champions League

1 Pariază pre-live (1X2 FT) sau live (orice tip de pariu) cu o singură selecție pe Calificările Champions League, iar Netbet îți dă 10 RON FREEBET pentru fiecare gol înscris.

  • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
  • Dacă pariul plasat este câștigat, jucătorul va primi profitul (câștig total – valoarea freebetului) în bani reali.
  • Dacă jucătorul alege să parieze o sumă mai mică decât FREEBETUL acordat, jucătorului i se va anula suma rămasă din FREEBET în urma plasării pariului ales.
  • Cerinţele de pariere trebuiesc îndeplinite în termen de 7 zile de la primire. După acest interval, orice freebet aflat în balanță va fi anulat.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil pe bilet simplu per meci va fi luat în considerare pentru freebet. Freebetul maxim acordat este de 200 RON.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu