Pariaza acum pe Barcelona – Real Madrid și beneficiezi de o asigurare de 40 RON!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0
Sezonul din Spania incepe astazi, cu meciul meciurilor, El Clasico! Prima mansa se va juca pe Camp Nou, urmand ca mansa decisiva sa se dispute pe Santiago Bernabeu, 3 zile mai târziu.

Sportingbet vine cu o oferta fantastica daca pariați live pe Barcelona – Real Madrid!

Plasează unul sau mai multe pariuri simple live pe meciul Barcelona – Real Madrid, în valoare totala de minim 40 RON. Daca la finalul meciului inregistrezi o balantă negativa de 40 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, Sportingbet iti ofera un FreeBet de 40 RON.

Cum beneficiez de promotie:
  1. Deschide-ti un cont la Sportingbet – Te asteapta un bonus de 200 lei > CLICK AICI
  2. Pariaza live pe Barcelona – Real Madrid cel putin 40 de lei
  3. Daca la finalul meciului ai pierdut 40 de lei, Sportingbet iti ofera un pariu gratuit de aceeasi valoare. Pariul gratuit obtinut va putea fi folosit pe orice pariu, in termen de maximum 7 zile. In eventualitatea unui castig rezultat in urma utilizatii pariului gratuit, suma va fi disponibilă in cont ca și bani cash, fara conditii de pariere.

Promotia este activa, daca apare in Inbox-ul contului tau Sportingbet. 

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 200 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu