Pariaza acum! »» PSG are COTA 10 la victorie in meciul cu Nantes!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Duminică, 14 ianuarie 2018, începând cu ora 22:00, PSG joacă în Ligue 1, pe terenul celor de la FC Nantes. Fortuna îți oferă o cotă excelentă pentru victoria echipei lui Zidane »» 10.00!

Bate PSG? Cota 10 la eFortuna!

Special pentru noii sai clienti (doar care isi deschid contul din Romania) agentia eFortuna a majorat imens cota pariului 2 solist in Nantes – PSG. Acum se poate miza pe victoria oaspetilor la o cota 10.00! Dacă pariul tău este câștigător miza va fi returnată cash, împreună cu profitul de la cota normală de pe site, urmând ca restul câștigului până la cota 10.00 să fie încărcat în maximum 72 de ore de la validarea pariului, sub formă de bonus.

Cum poti beneficia de cota 10.00 pe varianta 2 solist in Nantes – PSG?
  • Deschide-ti acum un cont la eFortuna folosind DOAR ACEST LINK . Click aici!
  • Plasează un pariu single pe victoria lui PSG în meciul cu Nantes (maximum 50 RON sunt luați în calcul pentru această promoție). Cota specială este valabilă DOAR pentru primul pariu plasat!
  • Cota specială este valabilă DOAR pentru primul pariu plasat!
  • Dacă pariul este câștigător, miza pariului inițial va fi returnată cash, împreună cu profitul de la cota normală de pe site, urmând ca restul câștigului până la cota 10.00 să fie încărcat în maximum 24 de ore de la validarea pariului, sub formă de bonus.
  • Dacă PSG nu câștigă și pariul este pierdut, primești Bonusul de Bun Venit. Vezi mai jos termenii și condițiile acestui bonus.
Mai multe detalii gasiti aici!

 

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 100 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu