Pariaza fara riscuri pe Dinamo, Craiova si Astra in Europa League » Informatii, avancronici, ponturi!

Ne pregatim de mansa retur a turului 3 preliminar din Europa League. Tispterii pariuri1x2.ro ti-au pregatit pronosticuri pentru meciurile in care vor fi angrenate Craiova, Dinamo și Astra, dar si o varianta excelenta de a miza pe aceste dueluri.

NetBet iti asigura pariuriule pe aceste confruntari. Tot ce trebuie să faci e să plasezi un pariu pre-live sau live cu o singură selecție în valoare de cel puțin 50 RON și cu o cotă minimă de 1.5 pe victoria Craiova, Dinamo și/sau Astra în confruntările cu AC Milan, Athletic Bilbao, respectiv Olexandria (03/08). Indiferent că alegi să pariezi pe o formație, pe două sau pe toate trei, dacă pariul e pierzător, NetBet iti ramburseaza intreaga miză plasată în limita a 200 RON cumulat, sub formă de bonus.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ti acum unul dand click aici. 

2 Inscrie-te accesand butonul din promotia 200 RON – Craiova, Dinamo și Astra în UEL!

1 Pariază pre-live sau live pe bilet cu o singură selecție pe CS U Craiova, Dinamo și/sau Astra, iar dacă nu ești norocos, NetBet iti da toti banii inapoi.

 

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil pe victoria oricărei formații va fi luat în considerare și e eligibil pentru CASHBACK.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu