Pariaza inteligent pe Open-ul de la Roma »» Varianta ce-ti aduce banii inapoi in cont este aici!

Openul de la Roma e turneul săptămânii în lumea tenisului. Cele mai mari nume și-au anunțat prezența, iar pariorii nu pot rata sansa unor castiguri consistente. La NetBet primești un cadou garantat dacă te implici și tu în acțiune.

Plasează 5 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE în valoare de cel puțin 50 RON fiecare și cu o cotă minimă de 1.6 pe câte un meci distinct de la Roma Open (13/05 – 17/05). Indiferent de rezultatul pariurilor plasate, NetBet te răsplătește cu un cadou special, sub forma a 100 RON FREEBET pe care îl poți folosi pe cele mai tari dispute de la Openul de la Roma, de la sferturi până la finală.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ti chiar acum unul dând click aici. După ce iți deschizi contul, nu uita sa-ți revendici Bonusul oferit de NetBet. In pachetul de Bun Venit al agenției te așteaptă 1500 ron gratuiți pentru pariurile tale!

2 Participă accesând butonul de înscriere din promoția 100 RON FREEBET – Roma Open

1Pariază LIVE sau PRE-LIVE pe minim cinci partide pe bilete simple cu o singură selecție (cotă min. 1.6) în valoare de cel puțin 50 RON.

  • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente de la Roma Open (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
  • Dacă pariul plasat este câștigat, jucătorul va primi profitul (câștig total – valoarea freebetului) în bani reali.
  • Dacă jucătorul alege să parieze o sumă mai mică decât FREEBETUL acordat, jucătorului i se va anula suma rămasă din FREEBET în urma plasării pariului ales.

NOTĂ: Se va lua în considerare primul pariu eligibil/meci, iar freebetul va putea fi folosit pe Roma Open de la sferturi până în finală.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu