Pariaza in intervalul 14:00 – 16:00 si primesti un freebet de 10 lei!

Daca te-ai inscris in weekend pentru promotiile zilnice de la Fortuna, zi de zi poți câștiga Freebet-uri sau Bonusuri de casino (Free Spins, Golden Chips sau Cash Bonus).

Pentru a putea participa la promoțiile din săptămână, trebuie să dai OPT-IN pe pagina de Promoții în weekendul precedent săptămânii care urmează să înceapă. Exemplu: Pentru promoțiile din săptămâna 04-10 decembrie trebuie să te înscrii în weekendul 1-3 decembrie.
Pentru mai multe detalii CLICK AICI acceseaza PROMOTII »»Ziua și Promoția.

Această promoție se adresează tuturor utilizatorilor care au un cont activ pe www.efortuna.ro
Joi, 07 decembrie 2017, în intervalul 14:00 – 16:00, toate pariurile sportive plasate cu bani reali cu o miză minimă de 100 de lei primesc un Freebet de 10 lei. Pentru a beneficia de aceasta promotie click  CLICK AICI acceseaza PROMOTII »»Ziua și Promoția »» Happy Hour
  • Cota minimă pentru ca un pariu să se încadreze la promoție este 1.50.
  • Această promoție este valabilă o singură dată pentru fiecare utilizator.
  • Dacă vă aflați în cursul rulajului unui bonus de tip pre-wager, această promoție nu este disponibilă.
  • Pariurile trebuie plasate cu bani reali.
  • Pariurile trebuie plasate în intervalul 14:00 – 16:00.
  • Freebet-ul primit trebuie folosit la o cotă maximă de 8.00.

Pentru mai multe detalii CLICK AICI acceseaza PROMOTII »»Ziua și Promoția »» Happy Hour

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu