Pariaza la Betano pe Romania – Armenia si ai un Free Bet de pana la 100 RON!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Luni seara, de la ora 21:45, Romania intalneste Armenia la Bucuresti in preliminariile Cupei Mondiale 2022! Pariaza pe duelul „tricolorilor” si acceseaza un Free Bet de pana la 100 RON prin Misiunea Romania la Betano!

Trăiește la maximum experiența Betano și profită de BetCombo (pre-meci și LIVE), Cash Out 100% pre-meci, ofertă completă de pariere și retrageri în maximum 3 ore! Îndeplinește condițiile Misiunii Romania și nu rata Free Bet-ul din partea Betano pentru extra-buget alocat biletelor tale!

Pentru a participa in Misiune urmează pașii de mai jos:

Logheaza-te pe contul tau Betano si participa in misiune. Daca inca nu ai cont la Betano, iti poti deschide acum unul utilizand acest link special. Automat primesti bonusul de pana la 500 lei oferit de agentie.

  1. Joacă cel puțin 100 de lei pe meciurile din Calificările Cupei Mondiale (toate continentele) care se vor desfășura în perioada 09/10/21 – 11/10/21
  2. Pe bilete cu cel puțin 4 selecții (multiple)
  3. Cu cel puțin una dintre selecții din meciul România – Armenia
  4. Cu o cotă minimă de 1,50 per selecție

Și, imediat ce pariurile sunt stabilite, vei primi 50% din miza ta înapoi sub forma unui Free Bet (de până la 100 de lei)!

Te rugăm să ții cont că:

  • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci miza respectivului bilet va fi anulată din Misiune.
  • Pariurile plasate prin BetCombo NU sunt considerate parte a Misiunii.
  • Oferta este valabilă DOAR pentru meciurile din Calificările Cupei Mondiale (toate continentele) care se vor desfășura în perioada 09/10/21 – 11/10/21 Fiecare bilet din cadrul Misiunii trebuie să conțină cel puțin o selecție din meciul România – Armenia (11/10, ora 21:45).
  • Oferta se aplică DOAR pentru un singur pariu plasat per piață, în cadrul aceluiași meci. De exemplu, dacă plasezi 1 pariu pe piața „Total goluri Peste/Sub: Peste 2.5”, următorul pariu pe aceeaşi piaţă nu va fi luat în considerare pentru finalizarea Misiunii, în cadrul aceluiași meci.
  • Se poate intra în Misiune până cel târziu luni, 11/10/2021, ora 23:20.

Participa la Misiunea Romania!

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu