Pariază la cota 70 pe victoria FCSB în ”Derby de Romania”!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Dinamo a ratat si in acest sezon calificarea in play-off-ul Ligii 1. Moralul ”cainilor” este la cote minime inaintea confruntarii cu FCSB, situatie de care ”ros-albastrii” pot profita. 

Cotele pentru un succes al oaspetilor sunt in usoara scadele la toate agentiile. Nu si la Betfair, casa de pariuri care a majorat pana la 70 cota pe un succes al echipei FCSB.  Pe aceasta cota pot paria toti noii clienti ai agentiei, miza maxima admisa in promotie fiind de 5 lei.

Cum pot beneficia de cota marita pentru DINAMO – FCSB (16 februarie, ora 20:00) ?

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional  ZFBNOR: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) inainte de începerea partidei DINAMO – FCSB şi alege să câştige FCSB.
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonus va fi rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu