Pariaza la EURO 2020 si castiga un BMW zilnic cu Superbet, telefoane si ceasuri smart!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Superbet vine cu premii SuperSmechere! Deschide-ti cont prin link-ul pus la dispozitie de Pariuri1x2, mizeaza la EURO 2020 si castiga 220 de premii zilnice: 22 masini BMW, 198 telefoane si ceasuri smart!

Fiecare leu jucat în perioada 11 iunie 2021 – 11 iulie 2021 la Pariuri Sportive, Live, Loto și Virtuale, pe platforma Superbet și în agențiile Superbet, înseamnă o șansă la următoarea extragere. Campania este valabilă prin intermediul Clubului Superbet, în care poți să intri cât ai zice Super! Dacă ești jucător online, trebuie doar să te loghezi cu contul tău Superbet și să pariezi pe site ori în aplicație și ești înscris automat în campanie. Ai jucat în agenție? E simplu! Intră în SuperClub cu cardul tău de loialitate și scanează fiecare bilet pentru a lua parte la campanie. Adună cât mai multe șanse în fiecare zi, înscrie-te în cursa SuperPremiilor și urmărește fiecare extragere pe pagina de Facebook Superbet.

Pentru a te bucura de premiile zilnice, urmează pașii de mai jos:

  • Deschide un cont la Superbet accesand acest link. Doar astfel poti beneficia de promotii.
  • Trebuie sa bifezi acordurile de marketing la inregistrare si efectueaza verificarea contului;
  • Orice nou leu pariat in perioada 11 iunie 2021 – 11 iulie 2021 îți aduce o șansă în plus la tragerea la sorți zilnică;
  • Ia-ți SuperCardul și înscrie biletele pe club.superbet.ro să obții premiile Euro 2020;
  • Vor fi 22 de extrageri, iar la fiecare extragere se vor acorda un număr total de 10 premii;

Fa-ti cont si joaca!

Daca esti nou la Superbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Superbet


Lasa un comentariu