Pariaza la NetBet fara risc pe succesul Stelei la Villarreal!

Pregătește-te de etapa decisivă din Grupele Europa League. Steaua joacă în deplasare la Villarreal joi de la 18:00 într-un meci vital pentru ambele părți. Echipa noastră are nevoie de o victorie pentru a fi sigură de calificare. 

La NetBet, pariurile pe roș-albaștri sunt 100% asigurate!  Tot ce trebuie să faci e să plasezi înainte de startul meciului un pariu pe victoria Stelei la Villarreal (single, nu în bilet cu alte pariuri), cu o miză de minim 50 RON.  Dacă pariul e pierzător, NetBet îți rambursează întreaga miză plasată în limita a 200 RON, sub formă de bonus.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ți acum unul dând click aici

2 Înscrie-te accesând butonul din promoția NetBet 200 RON Pariu Sigur – Steaua București

1 Pariază pre-live (1X2) pe bilet cu o singură selecție pe Steaua București, iar dacă pariul e necâștigător, NetBet îți dă înapoi banii.

NOTĂ: Doar primul pariu pre-live pe bilet simplu pe victorie Steaua București va fi luat în considerare și e eligibil pentru CASHBACK.

  • Doar pariurile pre-live în valoare de minim 50 RON pe bilet simplu (1×2 FT) pe victoria Steaua București în meciul cu Villarreal (08/12, 18:00) sunt eligibile pentru cashback.
  • Promoția oferă 100% cashback, în limita a 200 RON, sub formă de bonus dacă biletul plasat este necâștigător.
  • Dacă un jucător a plasat mai multe pariuri, NetBet va acorda 100% BANII ÎNAPOI pentru primul pariu eligibil plasat.
  • Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile pentru cashback.
  • Pentru a primi bonusul, jucătorii trebuie să dea click pe butonul de înscriere înainte de 08/12, 16:00 GMT. În caz contrar sau dacă nu au fost îndeplinite toate celelalte condiții, bonusul nu va fi creditat.
  • Bonusul va fi creditat în balanța de Sport a jucatorilor. Jucătorii trebuie să parieze bonusul de șase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
  • Bonusul se va credita în balanțele jucătorilor eligibili în decursul a 48 de ore de la încheierea promoției.
  • Bonusul va fi valabil timp de 7 zile din momentul primirii.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu