Pariaza la Superbet pe Romania – Islanda si/sau Liechtenstein – Romania si primesti 20 RON bonus instant + 10 RON la fiecare gol!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Pariaza minim 50 de lei pe Romania – Islanda (11.11.2021) si/sau Liechtenstein – Romania (14.11.2021) la Superbet si primesti 20 lei bonus instant + 10 lei pentru fiecare gol marcat!

Cum profit de oferta ?

Fă-ți cont la Superbet accesand acest link, pariază min. 50 Lei pe ce vrei tu la meciurile România – Islanda și/sau Liechtenstein – România și vei primi un Bonus Instant de 20 de LEI din partea Superbet + 10 Lei în plus pentru fiecare gol marcat în meci. Poți profita de SuperAvantaj (ai pariu câștigător dacă echipa pe care ai jucat are două goluri avans oricând în meci), pe SuperLive (cote mărite pe principalele evenimente LIVE în fiecare zi) ori pe SuperSpeciale (favoritele pariorilor din toată lumea). La primele 3 depuneri vei declanșa automat Bonusul de Bun Venit de până la 500 de Lei. Distracție plăcută!

De retinut!

  • Bonusul trebuie rulat în termen de 3 zile din momentul activării.
  • Bonusul are rulaj x1.
  • Pentru a rula bonusul, trebuie să pariezi în secțiunile Sport și Live pe cote de minimum 1.60 pentru pariurile single, respectiv cotă totală de minimum 2.50 în cazul pariurilor acumulator.
  • Exemplu: pentru a converti 40 Lei bonus în balanță reală, jucătorul trebuie să ruleze 40 Lei x1 = 40 Lei
  • În cazul biletelor acumulatorcota minimă per eveniment trebuie să fie 1.10
  • În cazul biletelor sistemcota totală a celei mai mici combinații trebuie să fie 1.60

Pariaza acum!

Daca esti nou la Superbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Superbet


Lasa un comentariu