Pariaza live fara risc la Polonia – Romania!

Tricolorii isi joaca ultima sansa de calificare la Mondialul din Rusia in Polonia. La Varsovia, Stanciu si compania au doar optiunea victoriei in meciul cu Polonia. Indiferent daca esti sau nu optimist in privinta sanselor Romaniei, la Unibet pariezi live fara nici un risc pe Polonia – Romania!

Tot ce trebuie sa faci este sa pariezi live o suma cuprinsa intre 25 si 50 de RON la meciul Romania Polonia. In cazul in care biletul este necastigator, Unibet iti ramburseaza suma jucata sub forma unui pariu live fara risc de maxim 50 RON!

Cum functioneaza: 

Mai intai trebuie sa-ti deschizi un cont la Unibet. Click aici. 

  1. Intra in contul tau Unibet in timpul meciului Polonia – Romania si acceseaza sectiunea Bonusuri.
  2. Activeaza pariul fara risc si pariaza live o suma cuprinsa intre 25 si 50 RON.
  3. Doar pariurile live single, de tipul 1X2 si cu cote de minim 1.40 participa la promotie.
  4. In cazul in care pariul nu se concretizeaza, vei primi in cont un pariu live fara risc egal cu suma pariata!

 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu