Pariaza LIVE pe finala Champions League »» Bifeaza super castiguri si premii de 50000 RON!

PROMOTIA ANULUI ESTE AICI! Pariaza live pe finala Champions League si castiga premiile de 50000 RON! Ziua finalei a venit si toti microbistii sunt cu ochii pe meciul din aceasta seara dintre Juventus si Real Madrid. Pentru a face finala si mai interesanta, Unibet iti ofera sansa de a castiga unul dintre cele 100 de premii in bani cash! Fondul total de premiere este in valoare de 50000 de RON si tot ce trebuie sa faci este sa pariezi live pe finala Champions League!

Cum functioneaza:

  1. Opteaza pentru promotie aici!
  2. Plaseaza un pariu live simplu de cel putin 60 de RON in timpul meciului Juventus – Real Madrid.
  3. Pariurile trebuie sa aiba o cota minima de 1.40 si sa fie platite in timpul celor 90 de minute.
  4. Fiecare jucator va castiga un singur bilet pentru extragerea finala. Numele castigatorilor vor fi anuntate pe 6 iunie.
  5. Pariurile incasate, acumulatorii sau cele anulate nu sunt luate in considerare.
  6. Pariurile gratuite sau la cote marite nu sunt luate in considerare.

Unibet promo finala Champions League (1)

 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu