Pariaza LIVE si castiga un FREEBET de 10 lei!

Daca te-ai inscris in weekend pentru promotiile zilnice de la Fortuna, zi de zi poți câștiga Freebet-uri sau Bonusuri de casino (Free Spins, Golden Chips sau Cash Bonus).

Pentru a putea participa la promoțiile din săptămână, trebuie să dai OPT-IN pe pagina de Promoții în weekendul precedent săptămânii care urmează să înceapă. Exemplu: Pentru promoțiile din săptămâna 20-26 noiembrie trebuie să dai opt-in în weekendul 17-19 noiembrie.
Pentru mai multe detalii CLICK AICI acceseaza PROMOTII »»Ziua și Promoția.

Această promoție se adresează tuturor utilizatorilor care au un cont activ pe www.efortuna.ro
CLICK AICI si pariaza LIVE astazi marti, 21 noiembrie 2017, în intervalul 21:45 – 23:30 pe meciurile din UEFA Champions League. Toate pariurile plasate cu bani reali, cu o miză minimă de 100 de lei primesc un Freebet de 10 lei.
  • Cota minimă pentru ca un pariu să se încadreze la promoție este 1.50.
  • Această promoție este valabilă o singură dată pentru fiecare utilizator.
  • Dacă vă aflați în cursul rulajului unui bonus de tip pre-wager, această promoție nu este disponibilă.
  • Freebet-ul primit trebuie folosit la o cotă maximă de 8.00.
  • Freebet-ul primit trebuie folosit în maximum 7 zile de la momentul primirii.

Pentru mai multe detalii CLICK AICI acceseaza PROMOTII »»Ziua și Promoția »» Ziua Pariurilor Live

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu