Pariaza pe Chelsea – Arsenal si beneficiezi de o asigurare de 40 ron!

chelsea victorie

Meciul care ţine capul de afiş al etapei a 5-a din Premier League este derby-ul londonez dintre Chelsea şi Arsenal! Într-un duel care întotdeauna a oferit spectacol, cine va ieşi învingător, Wenger sau Conte?

Avem o ofertă fantastică dacă pariați live pe Chelsea – Arsenal!

Deschide-ti un cont la Sportingbet si profita de bonusul de 200 lei oferit de agentie »» CLICK AICI. 

Plaseaza la Sportingbet unul sau mai multe pariuri simple live pe meciul Chelsea – Arsenal, în valoare totală de minim 40 RON. Dacă la finalul meciului înregistrezi o balantă negativă de 40 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, îți oferim un FreeBet de 40 RON. FreeBetul de 40 RON va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig, suma va fi disponibilă în cont ca și bani cash, fără condiții de pariere.

Pariaza acum pe Chelsea – Arsenal »» 

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu