Pariaza pe Counter Strike si profita de Misiunea Betano Masters, ce ofera un freebet de 50 RON!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Betano Masters Europe, primul turneu internațional de Counter Strike: Global Offensive organizat de Betano, ajunge la fazele finale! Nexus Gaming și L4Org sunt cele două echipe din România care au ajuns în sferturile de finală, alături de 2 echipe din Germania și 4 din Portugalia.

Pariază și tu pe meciurile din fazele finale, ce au loc în perioada 12 – 15 iulie, și câștigă cu Misiunea Betano Masters!

Pentru a participa in Misiune urmează pașii de mai jos:

Logheaza-te pe contul tau Betano si participa in misiune. Daca inca nu ai cont la Betano, iti poti deschide acum unul utilizand acest link special. Automat primesti bonusul de pana la 500 lei oferit de agentie.

  1. Joacă cel puțin 100 de lei pe meciurile din turneul Betano Masters Europe care se vor desfășura în perioada 12/07-15/07
  2. Cu o cotă minimă de 1,50 per selecție
  3. Și o miză minimă de 20 de lei per bilet

Imediat ce pariurile sunt stabilite, vei primi automat un Free Bet de 50 de lei, disponibil doar la eSports!

Te rugăm să ții cont că:

  • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci miza respectivului bilet va fi anulată din Misiune.
  • Pariurile plasate prin BetCombo NU sunt considerate parte a Misiunii.
  • Oferta este valabilă DOAR pentru pariurile plasate pe meciurile de Counter Strike:GO din Betano Masters Europe care se vor desfășura în perioada 12/07/2020 15/07/2020, iar toate selecțiile trebuie să fie alese din aceste meciuri.
  • Se poate intra în Misiune până cel târziu miercuri, 15/07/2020, ora 20:25.

Participa la Misiunea Betano Masters!

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu