Pariaza pe duelurile de la US Open si primesti 50 RON!

Pentru ultimul turneu de Grand Slem al anului, Betfair vine cu o eferta exceptionala si iti ofera un pariu bonus de 50 RON.

Cine poate participa?

Această ofertă este deschisă pentru clienți noi și deja existenți, cu vârsta de cel puțin 18 ani, care au domiciliul în România.

CUM POT BENEFICIA DE ACEASTĂ OFERTĂ?
  • CLICK AICI si plasează un pariu simplu Betfair Sportsbook pe orice meci de la US Open, pe orice piață de tenis, în valoare de cel puțin 100 RON (20€/£/$), iar Betfair iti va oferi un pariu bonus pe Sportsbook în valoare de 50 RON (10€/£/$), care poate fi folosit pe orice meci de tenis
  • Pariul tău care se califică trebuie să fie plasat pe o singură selecție la o cotă minimă de 1.50, pe tenis și să fie în valoare de minimum 100 RON (20€/£/$).
  • Pariurile simple și multiple se vor califica pentru această promoție, cu condiția ca cel puțin 1 selecție să conțină un pariu pe tenis cu o cotă minimă de 1.50, și toate selecțiile să fie pe meciuri de tenis.
  • Bonusul Sportsbook primit va expira în termen de 2 zile
  • Pentru utilizarea acestui bonus nu există nicio cerință privind cota minimă.
  • Bonusul va fi creditat în contul tău în termen de 12 de ore de la finalul meciului pe care ai plasat pariul care se califică.
Mai multe detalii gasiti aici!

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu