Pariaza pe FC Voluntari – FC Botosani si primesti gratuit un pariu live pentru acelasi meci!

Ambele echipe au început campionatul cu evoluții peste așteptări. Botoșănenii sunt chiar liderii la zi ai ierarhiei, in ce trupa lui Niculescu, detinatoare a cupei si supercupei, a pierdut doar pe terenul FCSB-ului in primele 3 runde. In acestea conditii, diseara, de la ora 21:00, ne pregătim de un meci spectaculos intre revelatiile debutului de campionat! Ia-ți acum pariul gratuit pentru FC Voluntari – FC Botosani. 

Analizează statisticile, ghicește echipele de start, verifică datele despre brigada de arbitri și plasează un pariu pre-meci , apoi urmărește meciul LIVE și profită de pariul tău gratuit care îți va spori câștigurile! Meciurile din Liga 1 aduc extra câștiguri în fiecare zi , doar la winmasters.ro !

Cum primesc pariul gratuit:

Inregistreaza-te la Winmasters – Revendică bonusul de înregistrare de 100% până la 300RON PLUS 10% bonus pentru Cazinou PLUS 40 RON Voucher Pariu Gratuit!

Profită de ofertă și ia-ți voucherul Pariu gratuit!

Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 800 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu